Coachen met compassie

Soms kom je even niet verder in je leven. De herinneringen, ervaringen en omstandigheden op je levenspad beperken je om verder te groeien. Je wílt wel vooruit, maar hebt het gevoel dat je in rondjes draait en steeds weer op hetzelfde uitkomt. Je hebt er last van en je wilt het anders. Maar hoe?

Iemand die goed naar je luistert kan dan al een grote steun zijn. Dan is het opluchting om eindelijk je verhaal te kunnen vertellen in een veilige omgeving. En jezélf je verhaal te horen vertellen. Te weten dat er echt geluisterd wordt, naar jou. 

En soms heb je meer dan dat nodig. Mijn uitgangspunt is ‘coachen met compassie’. Alles wat je doet, denkt of voelt, doe je omdat je ooit, meestal onbewust, een goede reden had het zo te doen. Of nog hebt. Niets is vreemd. Maar wil je het zo houden?

Met aandacht voor jou gaan we op weg. Om jou te laten ontdekken wie jij nu bent. Wat je voelt, wat je denkt en wat je wilt. Want dan krijg je weer grip op je leven. En dat hoeft niet perfect te zijn, integendeel. Zolang je maar het gevoel hebt dat je jóuw leven leeft. Want daar gaat je energie weer van stromen. 

Ik kan je leren anders te kijken en helpen opruimen wat je in de weg staat om te bereiken wat je wilt. Je kunt daarbij denken aan angsten, een conflict in jezelf: zal ik wel of zal ik niet…, zorgen, stress, een sterke innerlijke criticus, vermoeidheid, afhankelijkheid, fobiën etc. Met een luisterend oor, een warm hart, effectieve techniek en een dosis humor. Geen lange praatsessies die je nog meer doen verdwalen, maar kijken naar wat in de weg staat en daarmee aan de slag. 

Desgewenst kunnen we Chi Neng QigongBalance breathing en Schüssler celzouten integreren in een traject.