Agenda

Uit je bed en in beweging! De hele maand september lekker buiten in de natuur.

Chi Neng om je dag evenwichtig en krachtig te beginnen: 

In september staan we de hele maand elke donderdag en zaterdag  op camping “Bij Groen Geluk” , Hekendorpse Buurt 33 Oudewater. 

Donderdag van 10.00 u tot 10.45 u                                                   Zaterdag van 10.30 u tot 11.15 u 

Een verfrissende chi-douche voor de verzorging van je binnen- en buitenkant!                                                                      Prijs   € 7,50 p.p.

Ideaal ter kennismaking.

Introductiecursus Chi Neng Qigong

Nader te bepalen data. Laat me weten of je interesse hebt

Prijs € 115. Inclusief koffie en thee en het boek “Geïnspireerd en ontspannen leven” met cd ter waarde van € 25 om thuis verder te kunnen oefenen.  

In 2 vrijdagmiddagen leer je de basis van Chi Neng Qigong. Wat is Chi Neng Qigong, waar komt het vandaan, hoe werkt het, wat is het doel en wat zou Chi Neng voor jou kunnen betekenen? 

Je leert 4 oefeningen: de Lift Qi Up Poor Chi Down, 3 Centers Merge, Sway la Qi en de Wall Squats. Na deze middagen kun je met een goede basis zelf verder oefenen of moeiteloos instromen in de wekelijkse lessen. 

 

Wil je meedoen? Neem contact met mij op of schrijf je hieronder meteen in. 

Wekelijkse lessen Chi Neng Qigong

maandagavond   20.00 u – 21.15 u

woensdagavond 20.00 u – 21.15 u 

vrijdagmorgen    09.30 u – 10.45 u 

Kijk voor data en tarieven op de pagina “tarieven en tijden” of schrijf je hieronder meteen in. 

Met Chi Neng Qigong snel weer op de been

Versterkende oefeningen voor ex-corona patienten. Gratis. 

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die de ondersteuning wel zou kunnen gebruiken? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Na een oproep vanuit de samenleving om een steentje bij te dragen aan de huidige situatie met betrekking tot het corona-virus, biedt World of Chi namens het Chi Neng Instituut een gratis “Snel weer op de been”-pakket. Dit gratis pakket bestaat uit twee eenvoudige oefeningen (6 min. en 9 min.) ter versterking van de longen en om de weerstand te verhogen. 

Directeur Patricia van Walstijn: “Chi Neng Qigong, een afgeleide van het bekende Tai Chi, biedt specifieke longversterkende oefeningen. Al na enkele dagen merkt men verbetering. De oefeningen zijn gemakkelijk uit te voeren na een introductie van een gecertificeerd instructeur. Voor nog besmette mensen kan het aanleren van de twee oefeningen online plaatsvinden”. 

Je ontvangt bij de eerste les een pakket met audio en video van de oefeningen. Ik begeleid je telefonisch of online met de oefeningen. Zodra het kan volgt een fysieke les van 45 minuten, waarna je verder zelf kunt oefenen. 

Meerdere fysiotherapeuten en artsen benadrukken het effect van herstellende oefeningen en deze twee oefeningen zijn een uitstekende aanvulling op de eventuele behandelingen van de fysiotherapeut. 

Bij dagelijks (kort) oefenen wordt het immuunsysteem versterkt, verminderen stress- en spanningsklachten, worden de hersenen gestimuleerd en wordt de functie van de organen verbeterd. 

De diverse onderdelen van de oefeningen zorgen ervoor dat de hulpademhalingsspieren in de nek gaan ontspannen. Dat is nodig, want deze hebben tijdens de ziekte overuren gemaakt. Je longen komen in beweging, waardoor ze gestimuleerd worden. De longvliezen, borstkas en tussenribspieren worden opgerekt waardoor de doorstroom van bloed en de afvoer van lymfe verbetert. 

Een aanrader voor wie graag weer in conditie komt. 

 

Aanmelden nieuwsbrief World of Chi
Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van World of Chi? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
* verplicht veld