Agenda

Kennismaken met Chi Neng Qigong

Woensdagavond 15 september 2021 van 19.30 u tot 20.30 u in Studio World of Chi. Gratis. 

Ben je geïnteresseerd in het leren van deze heerlijke, effectieve, helende bewegingsleer en wil je graag weten of het ook iets voor jou is? Wees welkom op de kennismakingsavond en ervaar zelf! 

Deelname is beperkt, dus schrijf snel in. Stuur een mail naar harriet@world-of-chi.nl of vul het contactformulier in. 

 

Introductiecursus Chi Neng Qigong

Woensdag 29 september 2021 van 10.00 u – 16.30 u. Investering € 115. 

Inclusief koffie, thee en soep. Daarnaast ontvang je het boek “Geïnspireerd en ontspannen leven” met cd ter waarde van € 25,00.

In 1 dag leer je de basis van Chi Neng Qigong. Wat is Chi Neng Qigong, waar komt het vandaan, hoe werkt het, wat is het doel en wat zou Chi Neng voor jou kunnen betekenen? 

Je leert 4 oefeningen: de Lift Qi Up Poor Chi Down, 3 Centers Merge, Sway la Qi en de Wall Squats. Na deze middagen kun je met een goede basis zelf verder oefenen of moeiteloos instromen in de wekelijkse lessen op maandag, woensdag of vrijdag. 

 

Wil je meedoen? Neem contact met mij op of schrijf je hieronder meteen in. 

Wekelijkse lessen Chi Neng Qigong

maandagavond   20.00 u – 21.15 u

woensdagavond 20.00 u – 21.15 u 

vrijdagmorgen    09.30 u – 10.45 u 

Kijk voor data en tarieven op de pagina “tarieven en tijden” of schrijf je hieronder meteen in. 

Met Chi Neng Qigong snel weer op de been

Versterkende oefeningen voor ex-corona patienten. Gratis. 

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die de ondersteuning wel zou kunnen gebruiken? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Na een oproep vanuit de samenleving om een steentje bij te dragen aan de huidige situatie met betrekking tot het corona-virus, biedt World of Chi namens het Chi Neng Instituut een gratis “Snel weer op de been”-pakket. Dit gratis pakket bestaat uit twee eenvoudige oefeningen (6 min. en 9 min.) ter versterking van de longen en om de weerstand te verhogen. 

Directeur Patricia van Walstijn: “Chi Neng Qigong, een afgeleide van het bekende Tai Chi, biedt specifieke longversterkende oefeningen. Al na enkele dagen merkt men verbetering. De oefeningen zijn gemakkelijk uit te voeren na een introductie van een gecertificeerd instructeur. Voor nog besmette mensen kan het aanleren van de twee oefeningen online plaatsvinden”. 

Je ontvangt bij de eerste les een pakket met audio en video van de oefeningen. Ik begeleid je telefonisch of online met de oefeningen. Zodra het kan volgt een fysieke les van 45 minuten, waarna je verder zelf kunt oefenen. 

Meerdere fysiotherapeuten en artsen benadrukken het effect van herstellende oefeningen en deze twee oefeningen zijn een uitstekende aanvulling op de eventuele behandelingen van de fysiotherapeut. 

Bij dagelijks (kort) oefenen wordt het immuunsysteem versterkt, verminderen stress- en spanningsklachten, worden de hersenen gestimuleerd en wordt de functie van de organen verbeterd. 

De diverse onderdelen van de oefeningen zorgen ervoor dat de hulpademhalingsspieren in de nek gaan ontspannen. Dat is nodig, want deze hebben tijdens de ziekte overuren gemaakt. Je longen komen in beweging, waardoor ze gestimuleerd worden. De longvliezen, borstkas en tussenribspieren worden opgerekt waardoor de doorstroom van bloed en de afvoer van lymfe verbetert. 

Een aanrader voor wie graag weer in conditie komt. 

 

Aanmelden nieuwsbrief World of Chi
Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van World of Chi? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
* verplicht veld