Agenda

Kennismaken met Chi Neng Qigong

Vrijdag     20 mei 2022 van 13.30 u – 14.30 u 

In Studio World of Chi. Gratis. 

Ben je geïnteresseerd in het leren van deze heerlijke, effectieve, helende bewegingsleer en wil je graag weten of het iets voor jou is? Wees welkom bij het kennismakingsmoment en ervaar het zelf!

Bel 06-2392 0622, stuur een WhatsApp-bericht of 

Introductiecursus Chi Neng Qigong

Zaterdag 7 mei 2022  van 9.30 u – 15.30 u.                 € 115,00

Inclusief koffie, thee en soep. Daarnaast ontvang je een prachtig boek over Chi Neng Qigong t.w.v. € 25,00 en                                             professionele audio-opnames om thuis te kunnen oefenen. 

In Studio World of Chi. 

In één dag leer je de basis van Chi Neng Qigong. Wat is Chi Neng Qigong, waar komt het vandaan, hoe werkt het, wat is het doel en vooral: wat zou Chi Neng voor jou kunnen betekenen? 

Je leert 5 oefeningen: de Warming up, Lift Qi Up Poor Chi Down, 3 Centers Merge, Sway la Qi en de Wall Squats. Na deze dag kun je met een goede basis zelf verder oefenen of moeiteloos instromen in de wekelijkse lessen op maandag, woensdag of vrijdag.  

Chi Neng Healing - thema "Vergroot je potentieel"

Ervaar de diep helende werking van Chi Neng Qigong.               € 37,50       

Zondag       22 mei 2022  van 10.00 – 13.00 u     in Utrecht

Zaterdag    11 juni 2022  van 10.00 – 13.00 u     in Studio World of Chi 

Chi Neng Qigong is zoveel meer dan alleen bewegen en soepel blijven. In Chi Neng Healing komt dat ‘meer’ helemaal tot zijn recht. Wij nodigen je uit om je mee te laten voeren naar binnen. Naar stilte. Naar de ruimte voorbij oordelen, concepten, woorden en beperkingen. Naar ‘heel’. Je aanwezigheid in die ruimte maakt helder, ruimt op en opent nieuwe mogelijkheden, van binnenuit. 

Een samenwerking van Harriët met Odette van der Heijden

 

 

Reacties van deelnemers:

“Ik ga weer helemaal opgeladen naar huis” 

“Verrassend en super-ontspannend” 

“De oefeningen worden door jullie beiden zo helder en rustig begeleid, het was heel bijzonder om te ervaren”

Wekelijkse lessen Chi Neng Qigong

maandagavond   20.00 u – 21.15 u

woensdagavond 20.00 u – 21.15 u 

vrijdagmorgen    09.30 u – 10.45 u 

Kijk voor data en tarieven op de pagina “tarieven en tijden” of schrijf je hieronder meteen in. 

Met Chi Neng Qigong snel weer op de been

Versterkende oefeningen voor ex-corona patienten. 

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die de ondersteuning wel zou kunnen gebruiken? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Na een oproep vanuit de samenleving om een steentje bij te dragen aan de huidige situatie met betrekking tot het corona-virus, biedt World of Chi namens het Chi Neng Instituut een gratis “Snel weer op de been”-pakket. Dit gratis pakket bestaat uit twee eenvoudige oefeningen (6 min. en 9 min.) ter versterking van de longen en om de weerstand te verhogen. Directeur Patricia van Walstijn: “Chi Neng Qigong, een afgeleide van het bekende Tai Chi, biedt specifieke longversterkende oefeningen. Al na enkele dagen merkt men verbetering. De oefeningen zijn gemakkelijk uit te voeren na een introductie van een gecertificeerd instructeur. Voor nog besmette mensen kan het aanleren van de twee oefeningen online plaatsvinden”. 

Je ontvangt bij de eerste les een pakket met audio en video van de oefeningen. Ik begeleid je telefonisch of online met de oefeningen. Zodra het kan volgt een fysieke les van 45 minuten, waarna je verder zelf kunt oefenen. 

Meerdere fysiotherapeuten en artsen benadrukken het effect van herstellende oefeningen en deze twee oefeningen zijn een uitstekende aanvulling op de eventuele behandelingen van de fysiotherapeut. 

Bij dagelijks (kort) oefenen wordt het immuunsysteem versterkt, verminderen stress- en spanningsklachten, worden de hersenen gestimuleerd en wordt de functie van de organen verbeterd. 

De diverse onderdelen van de oefeningen zorgen ervoor dat de hulpademhalingsspieren in de nek gaan ontspannen. Dat is nodig, want deze hebben tijdens de ziekte overuren gemaakt. Je longen komen in beweging, waardoor ze gestimuleerd worden. De longvliezen, borstkas en tussenribspieren worden opgerekt waardoor de doorstroom van bloed en de afvoer van lymfe verbetert. 

Een aanrader voor wie graag weer in conditie komt. 

 

Aanmelden nieuwsbrief World of Chi
Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van World of Chi? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
* verplicht veld